Dampning – nyt om vore fortove.

Et par informationer i forhold til ukrudt, dampning og brune streger på fortovene:

Grøn Vækst gennemførte for cirka to uger siden en omfattende mekanisk rensing af vores forkanter og fortove. Dette er faktisk ikke en del af den aftale vi har med dem om dampning, men de mente det var nødvendigt og har derfor serviceret os på denne måde. Det betyder, at vi nu er ret meget i bund mht ukrudt. Dampningen kører videre i efteråret. I forbindelse med den mekaniske rensning lavede de også en afbrænding efterfølgende. Den maskine, de har anvendt, har desværre trukket et metalspor evt fra et rør på maskinen (som nu viser sig som rust efter at det har fået vand og ilt). Derfor er der et brunt “rustspor” på en del af fortovene. Firmaet har lovet at se på, hvordan det kan fjernes igen. Personligt har jeg prøvet på en enkelt flise med en stiv kost og en tynd eddikesyreopløsning. Det hjælper en del – men vi afvener lige,at hvad GV kommer tilbage med af løsningsmodel.

Henrik Bastius Kristensen

Del på Facebook ved at klikke her: