Gebyrer ved kontingent betaling

Ingen ønsker at betale gebyrer, heller ikke til grundejerforeningen. 

På den anden side, er det nogle få, der ikke betaler kontingent til tiden. De tager uforholdsmæssig meget tid for vores kasserer at håndtere.

Med håbet om at det hører op, indfører vi gebyr for udsendelse af girokort til de af vores medlemmer, der ikke er tilmeldt automatisk betaling via BS, altså jer der stadig får girokort tilsendt. 

Alle der er tilmeldt  automatisk betaling, vi fortsat være gebyrfri. Du kan slippe for gebyret, læs hvordan her.

Bestyrelsen har besluttet at indføre gebyret på denne måde:
Det vil fortsat være gratis at indbetale, såfremt at indbetaler, er tilmeldt automatisk betaling via Betalings service og betaling udføres via automatisk træk via BS til tiden.

For indbetaling af kontingent via girokort pålægges et gebyr på 25- kr. pr. opkrævning.

Er du ikke tilmeldt BS betaling via din bank, vil opkrævningen af næste normale kontingent der gøres klar den 10. januar 2025, være pålagt et opkrævningsgebyr på 25,- kr.
Tilmelder du dig automatisk betaling inden opkrævningen udsendes, vil gebyret fremover frafalde.

Du kan allerede nu tilmelde dig, ved at gå ind i dit bank program tilmelde dig med angivelse af nedenstående oplysninger.

Tilmelding til betalingsservice

Kundenr: 9999 (normalt matrikel nummeret) som kan ses på det senest fremsendte girokort. Mangler du nummeret kan du kontakte vores kasserer på kassereren@ksvk.dk med angivelse af din addresse og få det oplyst.
Derudover skal
Aftalenr. 894636318
Kreditornr. 7162820
også oplyses

Efter tilmelding vil betaling af kontingent blive vist på din BS betalngs service oversigt som du modtager i din bank hver måned og beløbet vil den 1. februar blive på trukket din konto fremover. Såfremt du har solgt vil den nye køber normal tilmelde sig opkrævning via BS. Sker det ikke skal du blot afvise opkrævningen.

Såfremt du ikke har indbetalt til forfaldsdatoen, som normalt er 1. februar vil du ved næste opkrævning blive pålagt rykkergebyr.

1. Rykker 150,- kr  
2. Rykker 250,- kr

Herefter iværksættes vores inkassoprocedure via eksternt inkassoselskab, hvor gebyrerne følger efter deres inkasoseskabets gebyr politik.