Information fra parkeringsudvalget

Parkeringsudvalget har nu afholdt 3 møder efter generalforsamlingen i april 2022, hvor der blev besluttet, at udvalget skulle arbejde videre med at undersøge en evt. mulighed for, at vi kunne få lavet parkerings restriktioner i vores område.

I starten var vi 2 i udvalget, heldigvis er der kommet 4 medlemmer mere, som ønsker at deltage i arbejdet.

Vi har sendt forespørgsel ud til 7 parkerings selskaber og der er 4 selskaber, som har meldt tilbage. Udvalget har nu kigget på det materiale, som de har tilsendt.

Vi har valgt at kigge nærmere på et selskab, som hedder City Parkeringsservice A/S.

Skulle der være nogen i foreningen, som har tænkt videre på nogle forhold, som ikke kom frem på generalforsamlingen i april 2022, vil vi gerne høre fra dig, så vi kan tage det med i vores videre arbejde.

Vi vil senere i forløbet komme rundt til samtlige husstande, for at give en kort beskrivelse af det, som vi har fundet frem til.

Når der ligger en fuld beskrivelse af et færdig tilbud fra City Parkeringsservice A/S, vil det blive fremlagt på hjemmesiden og på Facebook. Desuden vil der også komme en oversigt over Københavns Kommunes fremtidige planer og indstillinger til parkerings restriktioner, som vil kunne berører vores område.

Efterfølgende vil tilbuddet blive fremlagt og komme til afstemning ved en generalforsamling.

I er velkommen til at kontakte mig på tlf. nr. 50 52 09 55 eller på mailen ibyskov@gmail.com

Rigtig god sommer til jer alle.
På parkeringsudvalgets vegne

Venlig hilsen Ingeborg Byskov.

Del på Facebook ved at klikke her: