Nyhedsbrev om parkering udsendt 3. Oktober 2024

Grundejerforeningen har modtaget et positivt tilsagn på vores parkeringsansøgning fra Københavns Kommune. Det har været et langt forløb, men nu er det altså lykkedes.

Vores samarbejdspartner Q-Park har gennem de sidste par måneder haft en dialog med kommunen, som har resulteret i, at vi nu kan indføre parkeringsregler på Egelykkevej samt Højstrupvej og Havdrupvej – de sidstnævnte kun syd for Slotsherrensvej. Det svarer til det område, vi har ansøgt om.

Nyheden betyder, at Q-Park i samarbejde med deres samarbejdspartnere nu kan gå igang med skiltning og optegning af parkeringsfelter.

Ideelt set indføres restriktionerne i midten af november 2024 – altså om kun 6 uger.
De berørte matrikler i foreningen vil løbende modtage  mails med yderligere informationer om de detaljerede regler, opstarts-forløb, brug af Q-Parks app, gæstelicenser og andet.  Q-Park har endvidere tilbudt et informationsmøde, hvis der måtte være behov for dette.

bestyrelsen.

Har din matrikel ikke fået mailen, så husk at tilmelde jer  vores nyhedsmail her. Du kan se og ændre dine præferencer via det link, du  kan finde nederst  i vores nyhedsmails.

Det er via mail, vi fremover giver besked om beboerlicencer og bestilling af parkerings appen, som kun gives til områdets beboere registreret via mailing listen,  og ikke via websiden eller Facebook.

Del på Facebook ved at klikke her: